;slider_10

Real. smoke_mono

Haarwerk Asten levert exclusieve en unieke haarstukken voor iedereen die last heeft van dunner wordend haar, tijdelijk haarverlies, haaruitval  alopecia of anders. Onze haarstukjes kunnen op verschillende manieren worden aangebracht en bevestigd en kunnen kalende  plekken mooi bedekken.

Haarstukjes op maat of confectie

Onze haarstukken kunnen ook op maat gemaakt worden. Tijdens een informatiegesprek bekijken we de mogelijkheden. Daarbij wordt goed gekeken naar het type, lengte, kleur en structuur van uw eigen haar en uw leefstijl. U wilt tenslotte wel alles met uw haar blijven doen. Met onze haarstukjes van echt haar kunt u het haar stylen zoals vogue u het gewend bent!

“Met een haarstukje kunnen wij dunner wordend haar of kalende plekjes onzichtbaar bedekken”

Met de zogenaamde haartoevoeging of haaraanvulling, compenseren wij uw haar. Er wordt extra haar aan uw eigen haar toegevoegd, zodat het er weer voller, gezonder en volumineuzer uit ziet en eventuele kale plekjes onzichtbaar zijn weggewerkt. Haarstukjes kunnen eventueel precies voor u op maat gemaakt worden.

Top pieces zijn erg mooie haaraanvullingen van kunstvezel of echt haar, zodat er veel keuze is in zowel het soort haar, als in de prijs.

Bevestigingsmethodes van haarstukken en haarwerken

Er zijn verschillende bevestigingsmethodes om haarstukken vast te zetten.

 • Tapen
  Dit wordt gedaan op kale plekken. Er zijn verschillende tapes voor ieder type hoofdhuid. Tapen is een los/vast systeem om plekken waar geen haar zit goed te kunnen bedekken
 • Haarclips en kammetjescasino_more
  Dit wordt gedaan als er nog voldoende haar is om het haarstukje aan te bevestigen. Dit is een bevestigingsmethode waarbij u het haarstukje op en af kan zetten, wanneer u het wilt
 • Micorings
  Dit wordt gedaan als er voldoende haar is om het haarstukje aan vast te zetten. Dit is een vast systeem waarbij u het haarstuk niet af kunt zetten
 • Lijmen
  Bij deze methode wordt het haarwerk of haarstuk in zijn geheel op het hoofd gelijmd. Bij dit vast systeem zal eventueel resthaar afgeschoren worden.

Alle methoden kunnen ook gecombineerd worden. Wij luisteren goed naar uw wensen en zullen u het haarstuk adviseren die past bij uw levensstijl en nadrukkelijke wensen.

De voordelen van onze haarstukjes

 • Haarwerk van echt haar of hoogwaardige kunstvezel
 • Geen verschil met uw eigen haartype, kleur en haarstructuur
 • Ideale haaroplossing voor kale plekken of dunner wordend haar
 • U kunt er alles mee doen wat u wilt
 • Onzichtbaar op uw haar of hoofd te bevestigen

Denkt u er sterk over om een haarstukje te nemen of een haarwerk op maat? Neem vandaag dan een besluit en vraag gelijk een intakegesprek aan.