slider_09back_01Great Lengths extensions zijn onze specialiteit. Jarenlange ervaring maakt ons de specialist van de regio Zuid Oost Brabant. Prachtige kapsels zijn nu binnen uw bereik  met de extensions van Great Lengths. Alles is mogelijk, verlengen van het haar, voller haar, andere kleuren en zelfs krullen.  De mooie kwaliteit van de extensions zorgen voor de beste resultaten.  Door de keratinebondings blijft het eigen haar gezond en beschadigt  niet door de extensions. De hairextensions mengen makkelijk met het eigen haar tot een natuurlijk kapsel. Hierdoor kunt u op een onzichtbare wijze hairextensions dragen.

 

Great Lengths hairextensions zijn  haren welke voorzien zijn van een bonding van keratine. Keratine is een natuurlijke bouwstof van het haar. De hairextensions van great lengths zijn van echt haar. De extensions hebben een zeer hoogwaardige kwaliteit omdat het haar de originele haarschubben nog heeft. Ze worden zeer zorgvuldig behandeld om de extensions zo gezond mogelijk te houden. Hairextensions met haarschubben zijn  veel beter dan hairextensions zonder haarschubben..

 

Wanneer u kiest voor de Hairextensions van Great Lengths dan kiest u voor topkwaliteit. Hairextensions van Great Lengths zullen geen schade toebrengen aan uw eigen haar. Het zetten van de hairextensions mag alleen door een daarvoor speciaal opgeleide  kapper gedaan worden. Hiermee waarborgt Great Lengths de kwaliteit. De  extensions zijn niet te koop bij groothandels of thuissalons.

De Hairextensions van Great Lengths mengen prachtig met het eigen haar mede doordat de originele haarschubben nog aanwezig zijn. Hierdoor vallen ze  niet op in het kapsel, het zal enkel verfraaien.

Great Lengths Hairextensions blijven gedurende de draagtijd, perfect van kwaliteit.  Andere merken zonder haarschubben of met beschadigde haarschubben zullen veel meer en beter verzorgd moeten worden. De haren zijn door de haarschubben ook beter in staat om verzorgingsproducten op te nemen en vast te houden. Hierdoor zult u veel meer genieten van probleemloze hairextensions en krijgt u een natuurlijk uitziend kapsel.

 

Hoe worden Great Lengths hairextensions geplaatst?

Great Lengths hairextensions worden ingezet met een speciale machine. Door de warmte van deze machine wordt de bonding zacht gemaakt, en gebeurt er niets met uw eigen haar. De applicatie (het vastzetten van de hairextension) is niet schadelijker voor uw haar dan het föhnen of stijlen met een stijltang. Doordat Great Lengths kwaliteit als uitgangspunt heeft, zijn zij het beste hairextensions-merk van de wereld geworden.

Als u hairextensions heeft laten zetten, moeten ze er na 3 of 4 maanden ook weer uit. Het verwijderen van Great Lengths hairextensions dient op een zorgvuldige manier te gebeuren. Bij Haarwerk Asten worden de extensions met een speciale tang en vloeistof verwijderd. Deze tang maakt samen met de vloeistof de bonding week waardoor de extensions makkelijk uit het haar glijden. Alleen op deze manier kunnen de hairextensions onschadelijk verwijderd worden. Hierdoor zal eventuele haarschade worden voorkomen.

Hoogwaardige haaraanvulling en haarverlenging.

Volume vol natuurlijkheid. Elke vrouw kent deze wens.

Dankzij de haaraanvulling van Great Lengths is deze  wens vandaag de dag eenvoudiger en comfortabeler dan ooit te verwezenlijken. Elke styling wordt mogelijk gemaakt.