slider_09back_01Extensions zijn ook een van onze specialiteiten. Jarenlange ervaring maakt ons de specialist van de regio Zuid Oost Brabant. Prachtige kapsels zijn nu binnen uw bereik. Alles is mogelijk, verlengen van het haar, voller haar, andere kleuren en zelfs krullen.  De mooie kwaliteit van het haar zorgen voor de beste resultaten.

Extensions in wax en tape inns, clip inns weave’s met verschillende bevestigingen.

Haarwerk wat door ons aangemeten wordt is exclusief voor de haarwerkspecialisten en is gecertificeerd. Zo kunnen we altijd de hoge kwaliteit bieden.

Hoe worden Great Lengths hairextensions geplaatst?

Great Lengths hairextensions worden ingezet met een speciale machine. Door de warmte van deze machine wordt de bonding zacht gemaakt, en gebeurt er niets met uw eigen haar. De applicatie (het vastzetten van de hairextension) is niet schadelijker voor uw haar dan het föhnen of stijlen met een stijltang. Doordat Great Lengths kwaliteit als uitgangspunt heeft, zijn zij het beste hairextensions-merk van de wereld geworden.

Als u hairextensions heeft laten zetten, moeten ze er na 3 of 4 maanden ook weer uit. Het verwijderen van Great Lengths hairextensions dient op een zorgvuldige manier te gebeuren. Bij Haarwerk Asten worden de extensions met een speciale tang en vloeistof verwijderd. Deze tang maakt samen met de vloeistof de bonding week waardoor de extensions makkelijk uit het haar glijden. Alleen op deze manier kunnen de hairextensions onschadelijk verwijderd worden. Hierdoor zal eventuele haarschade worden voorkomen.

Hoogwaardige haaraanvulling en haarverlenging.

Volume vol natuurlijkheid. Elke vrouw kent deze wens.

Dankzij de haaraanvulling van Great Lengths is deze  wens vandaag de dag eenvoudiger en comfortabeler dan ooit te verwezenlijken. Elke styling wordt mogelijk gemaakt.